WelkomAssalaamoe ‘alaykoem

home-1_section_01_2
home-1_section_01_1

Met gepaste trots willen wij u van harte welkom heten op de website van Islamitische Kindercentrum Al Medina(IKC Al Medina).  

IKC Al Medina is de eerste Islamitische kindercentrum van Nederland die op 10 januari 2022 officieel haar deuren opent. Dankzij de fijne samenwerking met IBS Al Qoeba hebben wij de wens van vele ouders kunnen verwezenlijken. Wij hebben dit zo gerealiseerd om samen met de Islamitische basisschool Al Qoeba op een zelfde doorgaande (leer)lijn te werken en hetzelfde identiteit uit te stralen binnen deze school. 

U als ouder/verzorger kiest bewust voor een islamitische basisschool omdat het aansluit op u thuis situatie en met de komst van IKC Al Medina zijn hiermee u wensen vervuld. De kinderen en ouders voelen zich meer op hun gemak en zijn ze trots op hun cultuur en religie. Ze ervaren hoe ze volop meedoen in de samenleving waar verschillende culturen en etnische achtergronden elkaar ontmoeten. 

Early Education

Children with better pre-reading skills, richer vocabularies.

ABC Program

Children with better pre-reading skills, richer vocabularies.

First Steps 4K

Children with better pre-reading skills, richer vocabularies.

0

Total Groups

0

Qualified Teachers

0

Years of Experience

0

Students Enrolled

Onze Gallerij

Better Skills

Stronger basic math skills.

Drop Out Rates

Better pre-reading skills.

Future Success

 Richer vocabularies.

We Provide theMain Kids Activites

Our programs focus on each child’s development in social-emotional growth, gross and fine motor skills, language and literacy, mathematics.

home-1_section_07_2
home-1_section_07_3
home-1_section_07_4

Wat Ouders Zeggen

The LittleDino’s mission is to provide affordable, high-quality early education and childcare services for working families to ensure every child.

Schrijf uw kind(eren) nu in!

Recente Nieuws